7 oktober 2012

Stichting Historisch Vervoer zoekt nieuwe wielen.

De stichting Historisch Vervoer, hét evenement voor alles wat wielen heeft uit Millingen aan de Rijn,   is dringend op zoek naar versterking van het stichtingbestuur. In verband met het stoppen  van één van de bestuursleden is uitbreiding noodzakelijk om de toekomst van het evenement te waarborgen. Vraag jij je ook af hoe deze stichting het jaarlijks, samen met zo’n 45 vrijwilligers, weer  voor elkaar krijgt voor vele duizenden mensen een mooie dag te verzorgen?  Klinkt samenwerken, organiseren, regelen, brainstormen , altijd weer wat nieuws verzinnen als een uitdaging voor jou ? Heb jij passie en interesse voor oldtimers? Woon je in Millingen a/d Rijn of de directe omgeving ?  (mag ook grensoverschrijdend zijn) En hoewel oldtimers anders doen vermoeden nodigen wij met name ook de Young-timers uit hierop te reageren. D.w.z. dat we met name jeugdige geïnteresseerden ook van harte uitnodigen. Is je interesse gewekt en wil je hier serieus in stappen, aarzel dan niet, stuur ons een mail met je gegevens en overweging waarom JIJ mee wilt werken aan het grootste evenement van Millingen a/d Rijn! Mail : info@historischvervoer.nl Reageer aub voor 26 oktober a.s.Heb je nog vragen:  bel  Lars Bakker 06-57061321, Harrie Coerwinkel  0481-432954 ( ’s avonds) of Roos Thijssen 06-52674289

01-01-13 Roos Thijssen laat weten dat er twee nieuwe mensen bij gekomen zijn.