5 oktober 2012

A.s. maandag begrafenis Ds. Piersma in Beek

Ds. Dick Piersma uit Ubbergen, predikant van de Protestantse gemeente Nijmegen, die in de nacht van vrijdag op zaterdag plotseling is overleden, zal a.s. maandag 8 oktober begraven worden op de begraafplaats van de Kleine Bartholomeuskerk in Beek. Vooraf is er om 13.00 uur een dienst van Woord en Gebed in de Grote Bartholomeuskerk.  Deze Kleine Bartholomeuskerk is nu nog dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 open om hem te herdenken en het condeolanceregister te teken. Veel mensen hebben daar in de afgelopen dagen al gebruik van gemaakt.’Onze gedachten gaan uit naar allen om hem heen, zijn partner, familie en vrienden en allen die zich met hem verbonden voelen’, laat de Wijkkerkeraad weten.

DSCF0126_Dick_Piersma

Dick_Piersma_copy_copy