4 oktober 2012

Boekenhap basisschool t Bijenveld in Leuth

Ook dit jaar was er weer de “Boekenhap” , welke verband houdt met de “Boekenweek” in basisschool ’t Bijenveld in Leuth. Vooraf hadden de leerlingen gewerkt aan het thema: “hallo Wereld” . In elke klas stond een land centraal en  hier hebben de kinderen tekeningen over gemaakt. De tekeningen waren  te  bewonderen tijdens deze  boekenhap. Bij binnenkomst kregen de ouders 3 stickers, die ze op de 3 mooiste tekeningen konden plakken. De winnaars worden de volgende dag bekend gemaakt. Er was voldoende aanloop en er werden dan ook heel veel boeken verkocht. En natuurlijk was er ook voor de inwendige mens gezorgd. In één van de klassen kon volop genoten worden van eigen gemaakte lekkernijen. zie de foto’s.

DSC_8372_Boekenhap

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.