30 september 2012

Reunie de Bergruitertjes in Beek

Onlangs hebben 4 oud (oud-) leden van het eerste uur van ponyclub De Bergruitertjes uit Beek (Manege Ebbers) via Facebook de koppen bij elkaar gestoken. Dit hernieuwde contact tussen Sylvia Sengers, Sylvia de Witt, Arjan Paulusma en  Olaf Merkus resulteerde vervolgens in een reünie van ponyclub De Bergruitertjes vanaf het oprichtingsjaar 1969 tot en met 1989. Vandaag, zondag 30 september was het een feit en kwamen ongeveer 100 oudleden naar de nieuwe manege van Ebbers in Beek voor een gezellig feest. Er was een optreden van Gerard de Boer en Thed Maas, er was een quiz, er waren oude foto’s te zien, daarbij werden heel veel oude herinneringen opgehaald en de barbecue werd op voortreffelijke wijze verzorgd door Boy Stappershoef, geassisteerd door zijn broer Geert. zie de foto’s

DSC_7506_Bergruitertjes_copy