28 september 2012

Erica Terpstra bij hoogste punt Sportfondsenbad Oost In Nijmegen

Erica Terpstra, oud-zwemkampioene en oud-voorzitter van sportkoepel NOCNSF,  was vrijdagmiddag aanwezig bij het bereiken van het hoogste punt van het naar haar genoemde sportfondsenbad Oost aan de Kwakkenbergweg in Nijmegen. Door samen met de wethouder van Cultuur uit Nijmegen de vlaggen te hijsen gaven ze een officieel tintje aan deze mijlpaal. Na afloop ging ze ook nog even naar de bouwers van het zwembad, die juist aan het schaften waren en bedankte hen voor deze vlotte bouw.  Het bad komt in de plaats  van het zwembad Oost aan de Van Beethovenstraat in Nijmegen, dat nu 75 jaar bestaat en aan vervanging toe is. Zwembad-Oost maakt in 2013 plaats voor een park, De Groene Parel.  De verwachting is dat het Erica Terpstrabad in september 2013 wordt geopend. Zelf zou ze het fijn vinden als de sleutel van het nieuwe bad op 26 mei 2013 wordt overgedragen. Dan is ze namelijk jarig en vond dat leuk voor een feestje. zie de foto’s.

DSC_6046_Erica_zwembad