28 september 2012

a.s. zondag reunie Bergruiters Beek

Reünie ponyclub de Bergruitertjes 1969 – 1989   Wie zat er in zijn jonge jaren nou niet op de ponyclub in Beek? Velen uit Beek en omgeving zijn hier opgegroeid en dat moet gevierd worden! Op zondag 30 september organiseert ponyclub De Bergruitertjes van 16:00 tot 21:00 uur een reünie gehouden bij Manege Stal Ebbers aan de Alde Weteringweg 2 in Beek-Ubbergen. De pony’s die gewassen en mooi gepoetst moeten worden voor een wedstrijd, hun manen en staarten ingevlochten, de hoeven uitgekrabd, de geur van mest en vers stro. Heel wat huidige veertigers en vijftigers zijn hiermee opgegroeid en zeggen dat deze periode heel belangrijk is geweest in hun jonge jaren. En zijn het nu voornamelijk meisjes die paard en pony rijden; in die tijd zaten er net zoveel jongens op, waardoor er dan ook menige ponyclubliefde opbloeide. Sommigen zijn zelfs met elkaar getrouwd. Er is al met al genoeg stof om over te praten deze zondagmiddag en avond, die wordt opgefleurd met onder meer foto’s van die jaren en muziek.

Oprichting_Ponyclub

En mocht je nog heel graag willen komen, dan is inschrijven nog mogelijk! Er zijn al 90 deelnemers.

 

 

Deelname staat open voor oud-leden over de periode 1969 – 1989. De inschrijvingskosten bedragen € 22,50 p.p. (inclusief BBQ en twee consumptiebonnen).

De deelname wordt bevestigd door dit bedrag voor uiterlijk 15 september over te maken op rekeningnummer 89.21.63.720 t.n.v. O. Merkus e/o F.S.M. de Witt o.v.v. reünie Bergruitertjes en de naam van de deelnemers. Voor aanvullende informatie kan een mailtje worden gestuurd naar bergruitertjes@upcmail.nl of gebeld worden naar Olaf Merkus:

06-2528 1212.