27 september 2012

Fashionbeurs in dorpshuis De Sprong in Ooij

FASHIONBEURS nu nog groter en onder een nieuwe naam: “Special Event for Women” Op zondag 28 oktober komt  “Eindelijk! kleding and more” weer naar Dorpshuis de Sprong in Ooij met een grote modeshow voor de dames met een maatje meer.  Op veler verzoek wordt er weer een middag georganiseerd onder de nieuwe naam “Special Event For Women”. Een middag die in het teken staat van kleding,schoenen/laarzen, modeaccessoires, beauty&wellness, cadeauartikelen en meer . Om 13.30 uur en om 15.00 is er een modeshow met de modieuze kleding vanaf maat 40t/m58.  Er is een stand aanwezig met schoenen/laarzen ook voor dames met de vollere kuit!  De zomer-outletmode zal zelfs geveild gaan worden bij opbod!!!   “Special Event for Women” een middag voor elk type vrouw. Gezellig een middag uit, shoppen, kijken, combineren. Voor meer informatie: www.eindelijkonline.nl; Of 06-28561891 of Anita@eindelijk-online.nl. De show is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Standhouders kunnen zich nog aanmelden.

modeshow