27 september 2012

Autobrand na botsing op Mooi Nederland in Beek

Bij een frontale aanrijding op de Van Randwijckweg in Beek (Mooi Nederland)  is donderdagochtend rond 09.20 uur een bestuurder licht gewond geraakt. Twee auto’s botsten in een bocht van de weg frontaal op elkaar, waarna de auto, welke op de verkeerde weghelft was uitgekomen, in brand vloog.  De brandweer van Nijmegen kwam ter plaatse en heeft het voertuig geblust. De bestuurster van de auto, welke naar beneden reed vanuit Berg en Dal, bleef ongedeerd. De bestuurder van de brandende auto is door omstanders uit zijn auto gehaald en ter plaatse op het wegdek gelegd, waar personeel van de ambulance zich later over hem ontfermde. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht, maar hij bleek, achteraf, slechts licht gewond te zijn. De gewaarschuwde traumahelicopter kon afgebeld worden. De van Randwijckweg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer. zie de foto’s.

DSC_5436_aanrijding_brand

zie filmpje op YouTube

.