25 september 2012

Burendag op Kalorama en t Hofke in Beek

Afgelopen zondag  werd er op t’Hofke  en Kalorama in Beek burendag gevierd. De medewerkers activiteitenbegeleiding en de welzijnsmedewerkers hadden “De koppen bij elkaar gestoken” en samen met de bewoners de buren uitgenodigd voor een gezellige middag. Op Kalorama werd het met de klanken van “Second Face” een middag waar de voetjes van de vloer gingen en dit onder het genot van een kopje koffie met gebakje. De mooi versierde zaal met zelfgemaakte slingers van de bewoners en prachtige bloemen op tafel, gesponsord door tuinwereld , verhoogde de feeststemming. Verschillende buren kwamen hiervan mee genieten. Ook de aanwezige kinderen hebben zich niet hoeven te vervelen. Er was een springkussen en prachtig geschminkte gezichtjes vrolijkte velen mensen op. Ook in t ‘Hofke was het een gezellige middag. Samen met de heren van “Draadloos” was het ook hier erg gezellig. Klanken en liedjes uit de “Oude Doos” zorgde er voor dat er gezongen en gedanst werd.  Voor de kinderen was er ook voldoende vertier .Naast een springkussen was er ook het ijskarretje. Ook al heeft de zomer ons land alweer verlaten een ijsje gaat er altijd in. Wij hopen dat ”de buren “ net zo hebben  genoten als de bewoners en medewerkers van t’Hofke en Kalorama en wij hen het volgend jaar weer mogen begroeten of misschien wel eerder. Samen met de medewerkers en bewoners actief bezig zijn om het welzijn van onze bewoners te verhogen geeft veel plezier en voldoening.   Als er buren zijn die wellicht volgend jaar mee willen organiseren, om er een nog groter feest van te maken, nodigen we ze van harte uit contact op te nemen met de activiteitenbegeleiding van Kalorama. AB.Kalorama@kalorama.nl Erik Nielen maakte op beide plaatsen de foto’s. Zie de foto’s.

IMG_0023_Kalorama