24 september 2012

Nierstichting huldigt haar collectanten in Ooij.

In zaal de Vink te Ooij waren maandagmiddag de mensen uitgenodigd, die al jarenlang collectant zijn voor de Nierstichting. De collectecoördinator  van Ooij, Riet Claassen, werd door regiocoördinator mevrouw Liet Waller gehuldigd voor 25 jaar collecteorganisatie in haar dorp. Zij doet dat steeds met enthousiasme en grote betrokkenheid. Zij ontving daarvoor de Nierstichtingspeld. Ook kreeg zij het verzilverde mini collectebusje voor 25 jaar collecteren, net als de dames Rini van Haaren en Coos Delsink. Andere jubilarissen zijn de dames Marina Derksen- Waksema, 20 jaar en Tilly Janssen, 10 jaar Nierstichting collectant. Temidden van andere collectanten werden de jubilarissen in de bloemetjes gezet en onder genot van een koffie en cake werd wat verteld over de Nierstichting en kon men vragen stellen aan de regiocoördinator Overigens hadden deze collectanten bij de laatste collecte samen € 891,30 opgehaald.. zie de foto’s.
DSC_5077collectanten