19 september 2012

Wereld Alzheimerdag

Het aankomend weekend is het Wereld Alzheimer Dag en dan pakt het Radboud Alzheimer Centrum daarbij groot uit!   Er zijn nog kaarten voor de filmavonden en ook voor de mantelzorgersbrunch zijn nog wat plaatsen beschikbaar. Heb je in je omgeving mensen die te maken hebben met dementie of hierover meer willen weten breng ze op de hoogte van onze activiteiten. Iedereen is van harte welkom!  Alle informatie is ook terug te vinden op www.radboudalzheimercentrum.nl.  Kaartjes voor de filmavonden zijn verkrijgbaar via www.lux-nijmegen.nl Aanmelden voor de mantelzorgersbrunch kan via 024-3668357. De informatiemarkt op zaterdagmiddag is zonder reservering gratis toegankelijk voor iedereen die enige belangstelling heeft voor dit thema. Voor meer bijzonderheden zie de persberichten in de linker kolom op deze website.