17 september 2012

Strange Go bij Leuthse kermis

De Strange Go speelt op zaterdag 6 oktober  weer  tijdens de Leuthse kermis. Dit keer  in de Rosmolen vanaf 21.30 uur. Weer, want jarenlang was deze band een vertrouwd gezicht tijdens de Leuthse kermis. Na een rustperiode van ruim tien jaar hebben de leden van deze roemruchte formatie uit Beek en de polder  een jaar geleden de instrumenten uit het vet gehaald en de stemmen gesmeerd om nummers al Go like Elijah, Raining Men, Banger Hart, You, Think, Summer in the City en nog  veel meer ten gehore te brengen. Weet u nog: met  optredens in onder meer Hong Kong, Kenia, Amerika,  Costa Rica, Duitsland en Frankijk en op de TV (Passage) haalde de Strange Go destijds regelmatig het nieuws. Ook werd ooit de Zilveren Microfoon van Nijmegen gewonnen.  Oude glorie inderdaad, die overigens  niet vergaan is. Inmiddels heeft de band weer een aantal spetterende optredens achter de rug. Zo speelde de band recent nog de pannen van het dak tijdens Tjoekipop in Kekerdom en twee weken geleden dampte de feesttent van het internationale pottenbakkersbakkersfestival Keramisto in Milsbeek op de stampende sound van de Strange Go. In Leuth speelt de band nu een thuiswedstrijd. Met zanger Leo Verriet als frontman en Peter Rutten achter de toetsen kan het feest nu eigenlijk al niet meer stuk.

DSC_0466_Strange_Go

Het belooft een swingende avond te worden. Zaterdag 6 oktober De Rosmolen, Leuth  21.30 uur Entree gratis