13 september 2012

De Vonk van Ubbergen nu voor de jeugd.

Op 1 september 2012 is de Junior Vonk van Ubbergen gestart! De ‘grote’ Vonk van Ubbergen was vorig jaar een groot succes. Het was duidelijk dat veel bewoners zich in willen zetten voor een leuke en gezonde leefomgeving voor de jeugd! Daarom zijn nu de Ubbergse jongeren aan de beurt. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Heb jij een leuk idee voor een activiteit voor jongeren in Ubbergen? En ben je bereid die activiteit zelf of samen met anderen uit te voeren? Stuur je idee dan voor 30 september in. Onder de beste ideeën wordt 20.000 euro verdeeld om ze ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren! Er kan van alles: een Ubbergse te land ter zee en in de lucht, the X-factor van Ubbergen, het uitzetten van een survivalparcours eventueel met een jaarlijkse competitie of je eigen tv of radiostation. Verzin het maar! Als het maar om een activiteit gaat die te maken heeft met bewegen, cultuur, gezondheid of ontmoeten.De Junior Vonk is ook nog dringend op zoek naar jongeren die mee willen helpen en denken bij de organisatie van de wedstrijd! Ga voor de ins en outs naar: www.juniorvonkvanubbergen.nl en wordt vriend van Junior Vonk Ubbergen op facebook: www.facebook.com/juniorvonk.ubbergen