8 september 2012

Kindermiddag kermis Ooij 2012

De zaterdag van de Ooijse kermis is van start gegaan met een z.g. Kindermiddag, georganiseerd door de jeugdcommissie van de schutterij in de schutterstent. In de tent was van alles te doen voor de jeugd en werden er pannenkoeken gebakken. Tijdens deze middag werden ook de prijzen van de ballonnenwedstrijd van vorig jaar bekend gemaakt en uitgereikt. Niet alle prijswinnaars waren aanwezig, maar een deel kon alvast hun prijs in ontvangst nemen. De 1e prijs was voor Nikki van Steen. Haar ballon had een afstand van 200 km gehaald. De 2e prijs was voor Mazak en haar ballon haalde 164 km. De 3e prijs was voor Jasper Braam met 157 km. De 4e prijs had Daan Koppers met 100km en de 5e prijs was voor Zari hanssen. Haar ballon wist een afstand van 95 km te halen. Aan het eind van de middag was er voor alle kinderen een ritje in de draaimolen of in de botsauto’s. zie de foto’s

DSC_1350_kindermiddag