8 september 2012

Eerste aanzet tienerhuiskamer Berg en Dal

Sinds een klein jaar heeft Berg en Dal een opbouwwerker van stichting welzijn Groesbeek, mede door zijn initiatief is het plan wederom opgepakt om toch een eigen stek te crieeren voor de tieners van Berg en Dal. Met een nog klein bestuur is de subsidie aangevraagd, de gesprekken met Kerstendal gaan van start en de eerste aanzet om de jeugd bij elkaar te krijgen zijn gemaakt d.m.v. een kampvuur op het scoutingterrein. Onder begeleiding van Tim Hogenbosch kon er door de Berg en Dalse jeugd gebrainstormd worden over wensen, invulling, inrichting enz. De opkomst van een 40-tal tieners gaf aan dat er zeker belangstelling en behoefte is voor deze eigen plek. Op 23 september tijdens burendag op het Hamersveld, zal er een vervolg worden gemaakt, er komt een “eigen hoek” voor deze doelgroep, waar zij tevens de gelegenheid krijgen om alvast een naam te bedenken. Dorine Verberk

DSC_1218