6 september 2012

Bushalte informatie Leuth

I.v.m. de langdurige werkzaamheden aan de N840 in Leuth zijn de buslijnen 80 en 82, Nijmegen-Millingen, omgeleid via de Duffeltdijk en Kekerdom. Op de Duffeltdijk zijn daarom twee bushalteplaatsen gemaakt en wel bij de aansluiting  Duffeltdijk-Bredestraat en Duffeltdijk-Erlecomseweg. (de Halve Galg) Op de voorpagina van de Rozet staat abusievelijk vermeld dat dit de aansluiting bij de Erlecomsedam is. Dit is onjuist. Bij de Bredestraat is ook een bushaltehuisje geplaatst. Bij de andere bushaltes zijn verhardingen in de berm aangebracht. Overigens lag deze “foutieve”informatie niet aan de Rozet. De busmaatschappij Connexion had dit namelijk zo doorgegeven en door inspanningen van de gemeente Ubbergen was de eerder geplande bushalte bij de Erlecomsedam verplaatst naar de Duffeltdijk-Bredestraat, hetgeen gunstiger voor de inwoners van Leuth is.

DSC_0921bushalte

Op de foto de bushalte bij de Bredestraat.