8 augustus 2012

Eindhovense pedofiel komt niet naar Millingen

De bekende pedofiel Sytze van der V. verhuist niet naar Millingen aan de Rijn. Dat verzekert burgemeester Marianne Schuurmans. Zij zag op woensdagmiddag haar telefoon figuurlijk ontploffen nadat een website van pedofielenjagers had gemeld dat Van der V. uit Eindhoven naar Millingen zou verhuizen.  zelfs de straat werd er bij genoemd waar de man zou komen wonen: de Karel Doormanstraat. Directeur Sije Holwerda van de woningbouwvereniging Waardwonen heeft de burgemeester echter verzekerd dat aan niemand met die naam een woning is toegewezen in die straat. ”Ik heb verder contact gehad met justitie en ook die verzekeren me dat de man niet naar Millingen komt.” Diverse verontruste inwoners van het dorp belden gisteren naar de burgemeester. “Verder heb ik ook het ministerie en de politie aan de lijn gehad”, zegt Schuurmans die zelf contact zocht met De Gelderlander om dat te melden. (aldus de Gelderlander)