31 juli 2012

Millingenaar vermist

Een inwoner van Millingen meldt het volgende. Sinds gisterenochtend is een goede vriend van ons,  na vertrek richting zijn werk, daar niet aangekomen en ook niet thuis gekomen. Tot op heden er is niets van hem vernomen. Politie is op de hoogte en spreekt tot heden nog steeds met zijn vriendin. Ik zelf heb op div. site`s een oproep geplaatst met het volgende: Gezocht: Sinds Maandagmorgen 30 Juli niet op zijn werk verschenen en ook niet meer thuis gekomen. bestuurder in VW POLO 9N Deze persoon incl. voertuig zijn nog steeds VERMIST !  Persoon Roepnaam; Ton Cox / Tonnie smalle man met een beetje baard met snor, Hij draagt bruine schoenen.
Nette man, maar erg labiel en heeft eerder zelfmoord willen plegen.  Deze persoon is al een keer eerder verdwenen en was toen gevonden door de politie. Politie is nu ook op de hoogte. De auto is inmiddeels terug gevonden op de Vlietberg in Ooij. Daar heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld, waarbij o.a. een helicopter gebruikt is.

vw_polo_2

Deze auto is trouwens niet van de gezochte persoon, maar van zijn vriendin.

Mannelijk persoon in een Zwarte VW Polo 9N 3DRS KENTEKEN 64-JJ-BL
Kleur : Zwart metallic.
Heeft originele Vw sportvelgen op winterbanden
Donkere / getinte achterruiten
Dakraam
Koplamp – booskijkers
Dubbele uitlaat linkerzijde.
Wat lagere uitvoering.

M*A*N truck Logo achter op de kofferklep en Voorgrill Leeuwtje
Grill is origineel Kamei met Kamei logo

Persoon komt uit de regio Millingen aan de rijn / Nijmegen
Geboren in Enschede

MOCHT U HEM GEZIEN HEBBEN DAN GRAAG EEN MAIL !
Telefoon graag naar 0900 8844

De Politie Gelderland-Zuid heeft tevens een tweet geplaatst op 30Juli om 08:21uur en om 08:25uur.