31 juli 2012

De wijkagent van Ubbergen vraagt om alertheid

De laatste tijd merk ik als wijkagent dat het onrustig is in de “polder” n Ooij kon de Politie verdachten aanhouden die betrokken waren bij een autodiefstal, in Leuth vonden enkele woninginbraken plaats en in Kekerdom verdween een hoeveelheid dieselolie zo maar enkele feiten van de laatste tijd. Het komt bovendien regelmatig voor dat de Politie personenauto’s controleert die zich verdacht ophouden in ons gebied.  Het is van het aller grootste belang dat inwoners en Politie elkaar op de hoogte houden. Ik roep dan ook alle inwoners op om bij onraad of verdachte situatie contact op te nemen met het algemene nummer van de Politie 0900-8844 ( dag en nacht bereikbaar) We komen liever een keer voor niets dan te laat gebeld. Meerdere inwoners hebben dit verzoek inmiddels opgepikt en houden ons op de hoogte.  Samenwerken aan een veilige leefomgeving.

DSC_4105_Andre_Vreemann

Andre Vreemann | Team Groesbeek | Politie Gelderland-Zuid          
wijkagent

gemeente Ubbergen | gemeente Milingen aan de Rijn |
Kemnade gemeente Groesbeek
T 0900-8844 grip 7914 Postbus 9109, 6500 HL NIJMEGEN – postadres –
Molenweg 31, 6561 AH  GROESBEEK – bezoekadres –