31 juli 2012

Afscheidsmissen Pastoor Theo Dohmen

Zaterdagavond was de laatste H.Mis van pastoor Theo Dohmen in de H.Remigiuskerk, daar hij begin augustus naar Frankrijk vertrekt. Hij ging voor in deze viering samen met pastoor Henk Janssen en diaken Henk Nieuwenhuis. De organist Joop Rutten had – i.v.m. vakantie van de koren – een eigen koortje geformeerd en zo werd het een mooi gezongen afscheidsviering. Na afloop bedankte de vice-voorzitter Diny Rutten namens het kerkbestuur de pastoor voor al zijn werkzaamheden van de afgelopen 3 jaar voor de Remigiusparochie en voor de prettige samenwerking. Als dank werd hem een blijvende herinnering aangeboden. Bij het uitgaan van de kerk kregen de kerkgangers de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de pastoor . Zondag gebeurde hetzelfde in Ooij, maar nu was alleen diaken Henk Nieuwenhuis aanwezig, waar eveneens afscheid werd genomen van pastoor Dohmen. De pastoor vertrekt weer naar Frankrijk, waar hij een aanstelling heeft aanvaard in de buurt van Perpignan, de omgeving waar hij meer dan 30 jaar als pastoor gewerkt heeft. Door Herman Leensen zijn hiervan twee fotoreportages gemaakt. Zie zijn foto’s.

P7286186_Dohmen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.