23 juli 2012

Peter Scholten schutterskoning OEV1 in Millingen

Zondag vond bij Schutterij OEV1 (één van de twee schutterijen ) in Milingen het koningschieten plaats. De dag begon met een optocht door het dorp met medewerking van Fanfare St. Cecilia, Kunstrijwielvereniging Juliana en Ruitervereniging de Veldruiters. Koning werd Peter Scholten, bij het 117e schot, en jeugdkoning werd Patrick de Wijse. De kop van de vogel werd eraf geschoten door Wilma v/d Hoeven, tijdens het 22e schot en de 2e prijs was voor Jan Hanssen die tijdens het 101e schot de rechtervleugel eraf schoot. De 3e prijs was voor Willie IJsvelt, tijdens het 108e schot.. De foto’s zijn gemaakt door Erik Hell.

IMG_9268aIMG_9879

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.