16 juli 2012

4Daagsereceptie gemeente Ubbergen

Het is inmiddels een traditie geworden dat er op de maandag voor de Vierdaagse een Vierdaagsereceptie voor alle deelnemers aan de Vierdaagse, die wonen of tijdens de Vierdaagse verblijven in de gemeente Ubbergen gehouden wordt in het gemeentehuis van Ubbergen. Velen hadden de regen getrotseerd om naar het gemeentehuis te komen, maar ook veel lopers niet. Daardoor was het niet zo druk als andere jaren, hetgeen niet wegnam, dat het een gezellige bijeenkomst werd, waarbij alle deelnemers ook nog eens een “Stappenteller” van de gemeente Ubbergen in ontvangst mochten nemen. Buiten de drankjes, die tijdens deze receptie geschonken werden, ontvingen de deelnemers ook nog een aantal consumptiebonnen, welke ze a.s. donderdag bij het “Feest op de gemeentegrens”  (in Berg en Dal) kunnen gebruiken. zie de foto’s

DSC_5552_groepsfoto_4D-1

Op de Vierdaagsedonderdag, 19 juli, is het de hele dag feest op het kerkplein aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal (langs de Vierdaagseroute). Vanaf dit randje van het Ubbergs grondgebied moedigt ook het gemeentebestuur van Ubbergen de wandelaars aan. U bent van harte welkom de feestelijke activiteiten op het kerkplein mee te vieren. Vanaf 11.00 uur kunt u op het plein terecht om een drankje te drinken en de wandelaars langs te zien komen.