10 juli 2012

Beeldhouwvereniging PIËTRA exposeert in Persingen op 18 en 19 augustus

Een twintigtal leden van PIËTRA – amateur-beeldhouwers met professionele potenties – tonen een selectie van hun werk van de afgelopen twee jaar.   Er zijn overwegend stenen beelden te zien, zowel meer figuratieve als abstracte. De meeste werken zijn te koop. De beeldhouwers zijn aanwezig en alleszins bereid te vertellen over hun werk – ook over het comfort van het eigen atelier van de vereniging in Nijmegen. Openingstijden: zaterdag 11.00-17.00 uur en  zondag van 11.00 – 16.00 uur. Officiële opening met gepast muzikale omlijsting zaterdag om 12.00 uur. De toegang is gratis en geheel vrijblijvend voor elke geïnteresseerde bezoeker. U bent van harte welkom in het kerkje van Persingen, Adres: Persingsestraat 7, 6575 JA Persingen . zie de foto’s van de expositie in 2010

affiche_persingen_2012