8 juli 2012

Ooij op Stelten 2012 geslaagd

De dag van “Ooij op Stelten’ op het Reiner van Ooiplein in Ooij opende vanmorgen met hondenweer. De regen viel met bakken uit de lucht en de mensen die de kramen voor de braderie moesten opbouwen hadden allemaal een nat pak. De hele morgen, ook tijdens de start van de braderie, bleef het regenen en dat voorspelde niet veel goeds. Maar toen burgemeester Paul Wilbers om 13.00 uur het startschot  (met de toeter) gaf voor de traditionele steltenloop,  was het droog, de lucht klaarde op maar bleef wel dreigen. Gelukkig bleef het de rest van de dag verder droog en konden de elf ploegen onder ideale weersomstandigheden hun spellen uitvoeren. Bij de Steltenloop kwam Johan Looijschelder weer als eerste over de streep en bij de dames was de overwinning voor Laura Schaap. Algeheel winnaar werd het team “De Ooijse Cupfighters” . Het Orkest Remixx verzorgde vanaf 16.30 uur de muziek. Ooij op Stelten wordt georganiseerd door Carnavalsvereniging “De Deurzakkers” uit Ooij. De huidige opzet verdient zeker een vervolg. zie de foto’s.

DSC_5541_Ooij_op_Stelten

Klik hier voor foto’s van de braderie in de morgen

Einduitslag:
1. Ooijse Cupfighters met 88 punten.
2. De Waalkantjes met 87 punten.
3. Tot Morgûh met 85 punten.
4. Het AAteam met 76 punten
5. Tom en Wij met 74 punten
6. We kijken wel met 70 punten
7  De Groenlanden met 66 punten.
8  En bedankt hè , samen met The Honeybees met 56 punten.
10 Echte (G) Ooijse meisjes met 46 punten
11. Hoppaa met 34 punten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.