1 juli 2012

Kindermiddag kermis Beek 2012

Zaterdagmiddag was voor de jeugd in Beek een kindermiddag georganiseerd in de schutterstent op het parkeerterrein naast de Bartholomeuskerk in Beek. Deze middag werd verzorgd door Super Cindy. Ze wist de kinderen goed bezig te houden met diverse spelen en danspartijen. Ook enkele ouders hebben meegedaan, zij moesten  motorrijden op het podium. Niet alle ouders waren in het bezit van een rijbewijs maar daar wist Super Cindy wel een mouw aan te passen. Na het vele dansen,  spelen, hossen, schreeuwen (in opdracht van Super Cindy)  en zingen mochten de kinderen nog een speeltje uitzoeken en werden ze verrast met een overheerlijke zak snoep welke door het aspirant koningspaar met hofhouding werd uitgereikt. zie de foto’s van Willy Bos.

Kindermiddag_2012_088