25 juni 2012

Campinghouder in Berg en Dal overmeestert Beekse dief.

Het gaat goed met de inwoners van de gemeente Ubbergen. Opnieuw werd een inwoner uit deze gemeente (uit Beek) aangehouden omdat hij zaterdagavond in Berg en Dal met de kas van een camping wilde verdwijnen. De eigenaar  van een camping aan de Zevenheuvelenweg in Berg en Dal heeft daar, met hulp van familie, een 65-jarige dief uit Beek op zijn terrein aangehouden. De dief wilde er met zijn geldkistje vandoor gaan. De campinghouder zag de man op het terrein lopen met een bult onder de jas. Daarop liep de campinghoudernaar naar de man toe en pakte hem vast. De Beekenaar begon zich te verzetten, waarop de campinghouder om hulp riep. Met hulp van zijn familie overmeesterde hij de verdachte droeg hem over aan de inmiddels gewaarschuwde politie.