24 juni 2012

Wie sponsort Hennie de Haas tijdens de 4Daagse

Hennie de Haas uit Ooij meldt het volgende:  Van 17 t/m 20 juli doe  ik mee aan de Vierdaagse in Nijmegen . Dit is heel erg leuk om te doen en ik verheug me nu al heel erg op. aarom ben ik ook al flink  in training.  Maar ik loop niet alleen voor mezelf. Ik loop ook om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen voor GDF Suez Doet. Daarom doe ik mee aan de officiële vierdaagse sponsorloop. Met alle lopers samen willen we een recordbedrag ophalen voor zoveel mogelijk goede doelen. En onze 100% garantie betekent dat alle donaties en sponsering voor 100% naar de goede doelen gaan, dus geen strijkstok.  Wil je mij helpen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor mijn goede doel door mij te sponsoren.  Ga naar  www.devierdaagsesponsorloop.nl en wordt meteen mijn sponsor .

DSC_3667_Hennie_de_Haas