18 juni 2012

Weg bij OPWEG. Juf Marian neemt afscheid.

`Juf Marian ten Haaf, lerares aan de basisschool Opweg in Ooij stopt na 40 schooljaren met haar werk als lerares aan deze school. D.m.v. de brief van haar (bij Lees meer) en de brief van de schooldirectie, geeft ze hier bekendheid aan. Op dinsdag 26 juni zal er van 16.30 uur tot 18.00 uur gelegenheid in de school zijn om afscheid van Marian te nemen.

DSCF9812_Marian_Ten_Haaf

Bij haar 25 jarig jubileum is een fotoreportage gemaakt en die staan in “de Oude Doos”.  Klik hier.

Afscheidsbrief Juf Marian.

Weg bij OPWEG.

DSCF9812_copy

Beste mensen,

Al heel snel begint de zomervakantie! Lekker uitrusten, genieten van de zon en dingen doen die je leuk vindt!  Voordat die tijd aanbreekt ,voor iedereen die mij kent,een persoonlijke mededeling.

Na 40 schooljaren stop ik met werken op basisschool OpWeg .  Ik begin niet meer aan een nieuw schooljaar, het is tijd voor de jongere generatie!

Trots ben ik  op al die jaren, dat ik elke dag, eerst fietsend, later met de bus van Egberts en Zuid Ooster en uiteindelijk met de auto, naar de polder kwam! Met altijd heel veel plezier en energie!

De school en de kinderen waren “mijn school” en “mijn kinderen”. Van groep 3 t/m 8 heb ik ze begeleid en …hoop ik, veel geleerd! Van het lezen van de eerste woordjes in groep 3, tot Engels in groep 8!

Ik heb veel collega’s zien komen en gaan. We hadden altijd een fijn contact, op school en ook privé. Dat geldt nu nog steeds en zal ook zo blijven.

Kinderen, zeker wel duizend in die 40 jaar! Ouders, nu ook al grootouders!

OpWeg (vroeger Veni Creatorschool, zoals sommigen misschien nog weten!) was een stuk van mijn leven.

Ooij heeft en houdt in mijn hart een grote plaats.

Ik heb daar zoveel liefs en waardering van iedereen gekregen, dat is voor mij onvergetelijk!

Natuurlijk kun je het niet altijd iedereen even goed naar de zin maken.

Dat is nu eenmaal zo en dat hoort bij het leven!

Al deze ervaringen verrijken je persoon!

Voor iedereen, die ik in die 40 jaar mocht ontmoeten, mocht leren kennen, waar ik mee samen werkte, leerkrachten, ouders en kinderen……. gezichten, die ik nooit zal vergeten………

Bedankt voor alle vertrouwen, alle lief en leed,samenwerking, waardering en plezier!

Het was fijn om dit met jullie te beleven.

We zien elkaar vast nog wel eens in de prachtige polder!

Het ga jullie goed !

Juf Marian ten Haaf

*********************************************************************************************************************************************************


Brief van de schooldirectie.

Datum, 18 juni 2012

Aan: alle ouders / verzorgers

Onderwerp: afscheid van Juf Marian.

 

Beste ouders en verzorgers,

Dit bericht komt misschien toch nog onverwacht voor sommige ouders/verzorgers en leerlingen.

Maar na bijna 40 jaren van trouwe dienst bij basisschool Op Weg gaan we afscheid nemen van Juf Marian.

Zij heeft al die jaren met heel veel liefde, betrokkenheid en inzet bij Op Weg gewerkt. Zij heeft al haar taken altijd in volle ernst op zich genomen en altijd op haar eigen persoonlijke manier uitgevoerd.

Bedankt, Juf Marian,voor de inzet van al die jaren en betrokkenheid bij alle mensen, leerlingen en de hele organisatie van Op Weg.

 

Natuurlijk laten we haar niet zomaar gaan. Ze verdient na al die jaren van hard werken een mooi moment van afscheid nemen .

We hebben samen gekozen voor een rustig afscheid op dinsdag 26 juni 2012.Het programma is als volgt:

Op dinsdag 26 juni a.s. bezoekt Juf Marian om 13.00u de musical van groep 8. Daarna zal zij omstreeks 15.00u afscheid nemen van de leerlingen uit groep 7 en 8. Bij deze groepen was zij afgelopen schooljaar direct betrokken.

Om 15.30u gaan we samen met onze boven-schoolse directeur en het hele team van Op Weg lekker aan het gebak en de koffie.

Vanaf 16.30u zijn ouders/verzorgers/ leerlingen en een ieder die Marian kent of gekend heeft,uitgenodigd in de hal van basisschool Op Weg om een kopje koffie of een drankje te nuttigen.

 

Natuurlijk is iedereen welkom vanaf 16.30u tot 18.00u, niet alleen ouders/verzorgers maar ook alle andere bekenden die Marian in die 40 jaar Ooij hebben leren kennen.

Bij deze brief vindt u ook nog een persoonlijk schrijven van Juf Marian.

 

We wensen Juf Marian een hele gezonde, rustige,  maar ook nog een hele actieve toekomst toe!

 

 

Met vriendelijk groet,

Namens team Op Weg,

 

Yvonne Dassen

Directie op Weg.