13 juni 2012

Topprestatie voor Ooijse Karateka s

Het was een geweldige uitslag bij de onlangs in Kampen gehouden karate examens, waarbij de door Rob van der Sluis opgeleide Ooijse Karateka’s examen moesten doen voor respectievelijk de 4e en de 5e Dan. Sensei Rob van der Sluis, die in Ooij de karatesportschool leidt was dan ook erg trots op zijn mannen. Carlo van der Sluis slaagde voor de 4e Dan en Mischa Wieland, Rob van der Sluis Jr. en Rob Soetekouw (een Ooijse die in Nijmegen woont) slaagden voor de 5e Dan. Het was een zwaar examen, waarbij de examinatoren onder de indruk waren van de prestaties van deze Ooijse leerlingen. En voor wie niet op de hoogte is met deze benamingen. De 4e en de 5e Dan is erg hoog. Men begint met een witte band en gaat via geel, oranje, blauw en bruin naar zwart. Dat is de eerste Dan. De rest komt dan daarna. Vanaf de vijfde Dan krijgt men een roodwitte band.

IMG_4053_Karatekas

Op de foto v.l.n.r Rob Soetekouw, Mischa Wieland, sensei Rob van der Sluis, Rob van der Sluis Jr. en Carlo van der Sluis.