9 juni 2012

Spar Looijschelder zorgt voor brood op tafel.

Spar Looyschelder Ooij en Leuth. Deze zaterdag werden 750 huishouden in Ooij en Leuth verrast met een tas, vol lekkers en aanbiedingen, die in alle vroegte aan de deur was gehangen. Een leuke actie van Spar Looyschelder. Ondernemer Looyschelder van de Spar vertelt meer over deze ludieke actie “We hebben met een team vrijdag avond ervoor gezorgd dat er aan elke deur een tas van de Spar hing. In deze tas zat o.a. een halfje brood en een flyer met broodaanbiedingen. Bij inlevering van de flyer ontvangt de klant een aantal broodartikelen voor  maar 5.-  terwijl de artikelen los veel meer kosten.”  De eerste klanten reageerde erg enthousiast over de actie.  “Cadeautjes zijn altijd leuk en een halfje brood komt altijd van pas!” In de tas zat ook de actiefolder van deze week en het maandelijkse blad ‘Boodschappen’, wat vol staat met lekkere recepten en weetjes. Met deze actie willen we laten zien dat Spar de buurtsuper is waar je prima terecht kan voor je dagelijkse boodschappen en vers-artikelen. En we hebben het lekkerste brood in de buurt!” Aldus Spar Looyschelder