8 juni 2012

Laatste avond 4Dorpen avondvierdaagse

Vandaag was al weer de laatste avond van de 4Dorpen avondvierdaagse in de gemeente Ubbergen. Deze avond was de start weer in het Beekse Kulturhus en leidde de route via Ubbergen. Bij de waterkerskwekerij was de rust, waarna  de 10 km via de voetgangersbrug naar de overkant ging en de 5 km via het Boerenlandpad rechtstreeks naar Beek ging. In Beek werden de lopers door ouders, vrienden, familie en bekenden begroet, waarbij ook de beide wethouders Leidy van der Aalst en Ria Barber acte de presence gaven. Op het schoolplein bij het Kulturhus was een stand van Wecycle ingericht, waar de kinderen kennis konden maken met het recyclen van voorwerpen maar waar ook elektrische apparaten konden worden ingeleverd. En daar werden diverse apparaten ingeleverd, terwijl de jeugd met grote sjoelbakken in de weer was en daarbij prijzen konden winnen. De organisatie van deze 4 Dorpen avondvierdaagse kan terugzien op een geslaagd festijn. Ook de medewerkers van Wecycle waren dik tevreden. zie de foto’s
DSC_3828_dorpen4Daagse