5 juni 2012

1e Ubbergse dorpen avond4daagse van start

De eerste Ubbergse dorpen avondvierdaagse is een feit. Dinsdagavond gingen de eerste deelnemers van start bij het Kulturhus in Beek voor een wandeling van 5 of 10 km door Beek en Berg en Dal. Ze werden uitgeleide gedaan door burgemeester Paul Wilbers, die eveneens de eerste kaartjes knipte. Bij de voorinschrijvingen hadden zich 150 deelnemers gemeld en daar kwamen deze avond nog eens 73 bij, terwijl veel ouders gewoon, zonder inschrijving mee liepen. In Berg en Dal was de rust en konden de deelnemers bij de Titus Brandsmaschool limonade drinken en een appel eten. Opvallend was wel, dat de meeste deelnemers uit Beek en Ooij kwamen. De andere dorpen lieten grotendeels verstek gaan en de organisatie hoopt dat ook de kinderen uit de dorpen Berg en Dal, Leuth, Ubbergen en Kekerdom zich zullen melden. Deze dorpenvierdaagse is mede mogelijk gemaakt door “de Vonk van Ubbergen” Woensdag wordt gestart bij het dorpshuis De Sprong in Ooij. Donderdag in Leuth en vrijdag weer in Beek. zie de foto’s

DSC_1255_avond4daagse