3 juni 2012

Opening vernieuwde Kerstendal in Berg en Dal.

Zaterdagmiddag was de feestelijke opening van het verbouwde Gemeenschapshuis Kerstendal in Berg en Dal. Door deze  verbouwing heeft Kerstendal een nieuwe ruimte voor de thuiszorg en een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Kindercentrum Domino en basisschool Titus Brandsma kunnen nu makkelijker samenwerken en zo zorgdragen voor een pedagogisch klimaat waarbij kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Na een  mini-concert door het jeugdorkest van muziekgezelschap Edelweisz, verwelkomde Jos Verstegen, voorzitter Stichting Gemeenschapshuis Berg en Dal, het publiek en deed Monique Frentrop, directeur basisschool Titus Brandsma Berg en Dal, een woordje. Daarna volgde de  officiële opening door wethouder Theo Giesbers van de gemeente Groesbeek, die dat samen deed met leerlingen van de Titus Brandsmaschool. Zij mochten op speciale wijze “bellen blazen”, nadat ze eerst met de wethouder gezongen hadden. na de opening volgde een jeugdvoorstelling van de vuilnismannen: van rommel tot trommel en een drankje voor de ouderen. zie de foto’s

DSC_8915_Kerstendal