30 mei 2012

Jubilerend Waardwonen tracteert Steense Gemeente

Op 30 mei 2012 was het precies 100 jaar geleden dat in Millingen aan de Rijn woningbouwvereniging “Volkshuisvesting” werd opgericht. Dat betekent dat Waardwonen op deze dag 100 jaar bestaat. Ter gelegenheid hiervan gingen de medewerkers van Waardwonen hun maatschappelijke handen uit de mouwen steken voor de bewoners met als doel hun complex, straat of wijk leefbaarder te maken. In Millingen werden de Brahmstraat en de jeu-de boulesbaan onder handen genomen en de omgeving geveegd. In speeltuin de Steense Gemeente werden allerlei activiteiten ontplooit en werden ballonnen opgelaten. Daarbij werd aan de speeltuin een bijdrage geschonken voor realisatie van een invalidentoilet. De foto’s staan/komen op de website van Waardwonen.

DSC_7826_Waardwonen