26 mei 2012

9e 5 x 5 toernooi bij VVLK in Leuth

Zaterdag vond onder prachtige weersomstandigheden voor de 9e keer het 5 x 5 toernooi plaats op het terrein van voetbalvereniging VVLK in Leuth plaats. zie de foto’s.

DSC_7132_Leuth_5x5

9e editie VVLK – 5 tegen 5-toernooi weer een succes.
Zaterdag 26 mei organiseerde VVLK voor de 9e keer het 5 tegen 5 toernooi op sportpark “De Duffelt” in Leuth. Onder een blauwe hemel en een brandende zon werden door 24 teams  72 wedstrijden gespeeld. Naar vermogen werd er lekker gebald. De meer geoefende teams waren ingedeeld in een prestatieve poule. Daarnaast waren er ook twee recreatieve poules en niet te vergeten, een dames poule. Tot 17:00 uur werd er gevoetbald. Daarna was er afsluitend een klein feestje met een gezellig stukje muziek. Een geslaagde 9e editie met veel plezier voor deelnemers en toeschouwers. En ook de organisatie toonde zich zeer tevreden. Eigenlijk waren er alleen maar winnaars maar sommigen gingen met een prijs naar huis. De prijs voor sportiefste ploeg ging naar Gelria. Eerste bij de dames werd afgetekend het team van Malibu dat al haar wedstrijden won. In de recreatieve poules ging de finale tussen het team van Target Trading en Marco Werkbladen. Laatstgenoemde ging uiteindelijk meer de prijs strijken.
In de prestatieve poule was de prijs voor het team van De Kastanje uit Millingen aan de Rijn. Evenals vorig jaar en het jaar daarvoor namen zij de beker in ontvangst. Volgend jaar bij de 10e editie doen we iets speciaals heeft de organisatie beloofd.