23 mei 2012

Inloopbijeenkomst Kulturhus Kekerdom

Woensdagmiddag en avond was er een inloopbijeenkomst georganiseerd over het nieuwe Kulturhus in kekerdom. Alle bewoners van kekerdom waren huis aan huis uitgenodigd om naar het nieuwe Kulturhus annex school te komen om daar hun mening te geven over o.a. het a.s. gebruik van het Kulturhus.Het ging er vooral om de interesse van Kekerdomse inwoners  te peilen voor het meedoen aan en helpen opzetten/uitvoeren van nieuwe activiteiten in het Kulturhus. Ook Stichting de Driestroom, een ondersteuningsinstelling voor mensen met een beperking, heeft zich gepresenteerd. De bedoeling is dat mensen met een beperking onder begeleiding van de Driestroom een rol gaan vervullen in het beheer van het Kulturhus. De Driestroom mocht zich verheugen in een warme belangstellling. Ondanks dat het weer wat tegen zat, eerst heel warm en daarna langdurig onweer, zijn er toch zo’n 60 tot 70 belangstellenden geweest  En terwijl in de school de mensen hun mening mochten geven en enquetes mochten invullen, werd er boven in de nieuwe schietaccomodatie hard gewerkt om de ruimtes in te richten en klaar te maken. zie de foto’s.
DSC_5459_Kulturhus_KKD