20 mei 2012

100 jaar BVC besloten met BVC-NEC

De festiviteiten rondom het 100 jarig bestaan van BVC’12 werden zondagmiddag besloten met een wedstrijd tussen BVC en NEC. Het was even spannend, maar uiteindelijk won NEC met 19 doelpunten, terwijl de thuisclub geen enkel doelpunt scoorde. Nietemin was het een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd. Voor het duizendkoppige publiek was het de moeite waard om naar te kijken, waarbij ook de weergoden zich van hun allerbeste kant lieten zien. Na afloop kwamen de spelers nog even bij elkaar in de kantine van BVC, waar nog even een stukje bekeken kon worden van de wedstrijd van Vitesse, maar de belangstelling hiervoor bleek niet heel erg groot. Daarna was het de beurt aan de spelers van NEC om handtekeningen uit te delen aan de gasten en dat werd door de jeugd (en enkele ouderen) volop benut. De handtekeningen werden op de gekste plaatsen neergezet. BVC’12 kan terugkijken op een geslaagd (lang) feestweekend, waarbij kosten nog moeite gespaard zijn om er een geweldig feest van te maken. Complimenten aan de organisatie!  Zie de foto’s

DSC_3208BVC_NEC