7 mei 2012

Rustige Groenmarkt in Nijmegen

De groenmarkt in Nijmegen, welke op zondag 6 mei op het Kelfkensbos werd gehouden, is in de loop der jaren een uitgebreid evenement geworden. Wat aanvankelijk begon als een plantenmarkt aan de Waalkade is uitgegroeid tot een niet weg te denken gebeuren in Nijmegen. Maar het gaat niet altijd zoals gehoopt. Het bezoekersaantal viel dit jaar wat tegen en dat kwam mede door het weer. Al bij aanvang van de markt begon het in Nijmegen te regenen en dat weerhield een aantal mensen waarschijnlijk om er op uit te trekken. Gekoppeld aan deze plantenmarkt was er ook nog de zondagsmarkt in de Burchtstraat, Grote Markt en Augustijnenstraat. zie de foto’s.

DSC_3956_groenmarkt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.