30 april 2012

Koninginnedagviering in Leuth

Ook in Leuth vond weer de Koninginnedagviering plaats.In deze vorm voor de 10e keer. Om 10.00 uur werd vanmorgen al bij speeltuin de Rollebol verzameld voor de optocht met versierde fietsen en karren. Na een rondgang door het dorp kwam het hele gezelschap, met muzikale begeleiding van DES, aan op het sportveld van VVLK waar begonnen werd met het “in de bloemetjes zetten ” van Jos Vink en Erwin Terwindt, die na deze 10e keer stoppen als lid van de organisatie. na het spelen van het Wilhelmus werden de ballonnen op gelaten en kon men van start met de spellen. Burgemeester Paul Wilbers, wethouder Ria Barber en pastoor Theo Dohmen verrichtten de opening door gezamenlijk in de draaimolen een rondje te draaien. zie de foto’s.
DSC_1197_Kdag_Leuth
Ook door Bram Hartman zijn foto’s gemaakt. zie zijn foto’s.