30 april 2012

Berg en Dal viert Koninginnedag 2012 in Tivoli

Berg en Dals Bloei, de organisator van Koninginnedag in Berg en Dal had ook dit jaar voor een gouden formule gekozen. Ze gingen met ongeveer 200 kinderen naar pretpark Tivoli in eigen dorp. Het hele gezelschap ging gezamenlijk om 13.00 uur naar binnen en kon daar tot aan sluitingstijd vertoeven. Amusementspark Tivoli was zo loyaal om het schoolreisjes tarief voor deze Berg en Dallers te hanteren en daar waren ze erg blij mee. Berg en Dals Bloei betaalde het entree, een waterijsje en 1 keer limonade voor de Berg en Dalse kinderen en hun begeleiders. Zelfs het parkeren zat erbij in. Maar de Berg en Dallers waren sportief en kwamen lopend of op de fiets. En met het prachtige weer was het goed toeven in amusementspark Tivoli.  zie de foto’s
DSC_1588_Tivoli