24 april 2012

Winnaars jarige Rozet naar Circus Herman Renz

Het was heel kort dag, de eerste jubileumpuzzel van 25 jaar Rozet, een cadeautje van het Circus Herman Renz aan de lezers van de jarige krant. De Rozet kwam  op 19 april uit en de te winnen prijs… (de premierevoorstelling van Circus Herman Renz) was al op dinsdag 24 april. Vanwege die snelheid was het alleen mogelijk om de oplossing per email in te zenden. In deze regio betekent dat toch een minder hoog aantal inzendingen, dan wanneer er ook per post gereageerd kan worden. Maar rond de 90 gewonnen kaarten werden bijtijds opgehaald en deze mensen hebben genoten van een geweldige voorstelling. Circus Herman Renz staat nog tot en met 1 mei op de Goffertwei en het is zeker de moeite van een bezoekje waard. Op Koninginnedag gelden speciale goedkope tarieven en lezers kunnen natuurlijk ook nog de bon in de Rozet uitknippen . De dierenverblijven aan de achterzijde van het circus zijn dagelijks vrij te bezichtigen. Een bezoek aan het circus is zeker de moeite waard. zie de foto’s (komen nog meer)

DSC_8879_circus