22 april 2012

1e H. Communie in Leuth 2012

In Leuth ontvingen zondagmorgen 15 kinderen hun Eerste Heilige Communie in de Parochiekerk van de Heilige St. Remigius. Lotte van Brandwijk, Luuk Brok, Thijs Buyk, Demi Dahm, Charlotte van Dillen, Daniël Driessen, Fenne van Eck, Lodewijk Heymerink, Tim Smits, Anqi Verheijen, Tess Vink, Marthe Wissing, Suze van IJzendoorn, Daphne van Megen en Siem Clappers ontvingen deze communie van pastoor Theo Dohmen. Deze communiekantjes zijn de afgelopen maanden op weg naar de H. Communie begeleid door diaken Henk Nieuwenhuis, die na afloop van de mis een prachtige wandversiering kreeg van de communicantjes. Muzikale medewerking werd verleend door het familiekoor “Les Alouettes” o.l.v. Peter Rutten, aangevuld met muziek van DES. zie de foto’s

DSC_7417_communie_Leuth