16 maart 2012

Rabobank Rijk van Nijmegen actief voor NL Doet.

Even als voorgaande jaren hebben vandaag een aantal medewerkers van de Rabobank Rijk van Nijmegen vrijwilligerswerk gedaan  tijdens NL Doet van het Oranjefonds. Op twee locaties in de gemeente Ubbergen hebben ze ondersteuning gegeven. Dat was in het natuurgebied ’t Zwanenbroekje te Ubbergen en bij voetbalvereniging VVLK te Leuth. In ’t Zwanenbroekje werden struwelen teruggezet die te breed en te hoog waren uitgegroeid of er werden wilgen opgeslagen. Verder werden er takken gezaagd en geknipt. Deze werden afgevoerd naar een takkenril verderop op het terrein waar ze hergebruikt worden. Bij voetbalvereniging Leuth-Kekerdom (VVLK), (het is de enige voetbalvereniging in de polder die geen nieuwe of gerenoveerde accommodatie heeft en waar geldschieters  voorlopig even de hand op de portefeuille houden) was op het buitenterrein en in het gebouw voldoende werk. Er waren schilder- en vervangingswerkzaamheden. De kantine werd gewit en geschilderd en de palen en de borden buiten werden schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag Hammerite. Na afloop kwamen beide groepen samen bij VVLK waar een cadiwagen was gekomen, waardoor er als afsluiting van de dag gezamenlijk gegeten kon worden.  Voorzitter Geert Keukens toonde zich erg tevreden over het resultaat. en was blij met de hulp van de bankmedewerkers, onder aanvoering van verstigingsdirecteur Wim Warmerdam. Zie de foto’s.

DSC_1683_Rabobank_NL_doet

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.