16 maart 2012

NL Doet met vrijwilligers bij Kalorama Veste Brakkenstein

De vestiging van Kalorama, de Veste Brakkenstein in Nijmegen deed vandaag mee aan “Nederland Doet” van het Oranjefonds.  Deze dag kwamen tientallen vrijwilligers uit het bedrijfsleven (o.a.Macro-Nijmegen) en particulieren zich inzetten voor haar clienten. Nijmeegse Annie en Ringo openden de dag en de muziek werd verzorgd door Duo Draadloos. Ook zij kwamen allemaal vrijwillig. De broodjes werden door Bakkerij Strik verzorgd (gratis) en de vleeswaren werden ook gratis geleverd door Holland Food. De overige kosten worden door de Veste zelf betaald. De dag begon met een ontvangst van de vrijwilligers, gevolgd door een geweldig optreden van Nijmeegse Annie met zanger Ringo, waarna de vrijwilligers, samen met het personeel de ongeveer 35 bewoners begeleidden naar het bos. Na een wandeling door Heumensoord kwam het hele gezelschap terug voor het optreden van Draadloos om daarna te genieten van een, ook door vrijwilligers gemaakte, uitgebreide lunch. zie de foto’s.

DSC_1266_Veste_Brakkenstein

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.