10 maart 2012

Vrijwilligers stichting van Steen en Natuur bedankt.

De stichting Van Steen en Natuur is een, geheel uit vrijwillgers bestaande club, welke u de gelegenheid biedt kennis te maken met (restanten van) de steenindustrie en met de natuurontwikkeling die daaruit voortgekomen is in de Ooijpolder en de Duffelt. Die kennismaking is mogelijk in haar museum in Beek-Ubbergen, van Randwijckweg 2, maar ook door te voet, per fiets of met een milieuvriendelijke trein op zonne-energie de Ooijpolder en de Duffelt in te trekken. Vandaag was het een “feestje” voor deze vrijwilligers. Nu mochten zij zelf samen in het zonnetreintje plaats nemen om vervolgens naar restaurant de Gelderse Poort in Millingen aan te Rijn te gaan.  Daar werden zij een keer verwend en bedankt voor hun vrijwilligerswerkzaamheden. Na een bezoek aan de Liburna werd de middag afgesloten met een etentje bij restaurant De Vink in Ooij. De zonnetreintjes van de stichting zijn erg populair en daarom is de Stichting nog steeds op zoek naar meer vrijwilligers, die, of als chauffeur, of als gids deel willen gaan uitmaken van het team van vrijwilligers. Liefhebbers kunnen zich aanmelden bij de Stichting van Steen en Natuur, Mr. Boutenstraat 33, 6576 DG Ooij, E-mail: info@steenennatuur.nl, tel. 024-6633123. zie de foto’s.
DSC_9866_vrijwilligers

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.