9 maart 2012

Erica Terpstra slaat eerste paal Sportfondsenbad Oost

Erica Terpstra, oud-zwemkampioene en oud-voorzitter van sportkoepel NOCNSF heeft vrijdagmiddag aan de Kwakkenbergweg in Nijmegen-Oost de eerste paal geslagen van een nieuw sportfondsenbad, dat haar naam krijgt. Het bad komt in de plaats  van het zwembad Oost aan de Van Beethovenstraat in Nijmegen, dat nu 75 jaar bestaat en aan vervanging toe is. Zwembad-Oost maakt in 2013 plaats voor een park, De Groene Parel.  De verwachting is dat het Erica Terpstrabad in september 2013 wordt geopend. Samen met een aantal andere “bobo’s” mocht ze op symbolische wijze deze eerste paal slaan. zie de foto’s.
DSC_9756_Erica_Terpstra

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.