5 maart 2012

Ooijpolder, Beek en Berg en Dal zonder stroom en UPC

Een groot deel van de Ooijpolder, Beek en Berg en Dal hebben maandagavond ( ongeveer 1600 huishoudens) enkele uren zonder stroom gezeten en zonder UPC gezeten. Rond 17.45 uur viel de stroom in delen van dat gebied uit en rond 19.30 uur waren de problemen weer verholpen. Maar niet alle straten zaten zonder stroom (wel zonder UPC). Zo had een deel van het dorp Ooij gewoon electriciteit, terwijl het andere deel in het donker gehuld was. Later op de avond gebeurde het nog een keer. De electriciteitsleverancier  Liander weet nog niet wat de reden van deze stroomstoring is geweest. De laatste tijd zijn er vaker problemen met de elektriciteitsvoorziening in het gebied.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.