17 februari 2012

Sleuteloverdracht gemeente Ubbergen in zaal Vriendenkring te Leuth.

Omdat het gemeentehuis in Beek verbouwd wordt, werd de jaarlijkse sleuteloverdracht van de gemeente Ubbergen en de gezamenlijke carnavalsverenigingen vrijdagavond gehouden in zaal de Vriendenkring te Leuth. Alle carnavalsverenigingen uit de gemeente Ubbergen en Millingen aan de Rijn waren naar leut gekomen om deze avond mee te maken. Muzikale medewerking werd verleend door de dweilorkesten van DES en KNA en de organisatie was in handen van  carnavalsvereniging De Deurzakkers uit Ooij. Tijdens deze “bijzondere raadsvergadering” overhandigde burgemeester Paul Wilbers de sleutels van de gemeente aan de diverse prinsen. De prins van Millingen kreeg een “keycard” van de achterdeur, omdat, zo zei de burgemeester: “Goede vrienden via de achterdeur komen”.  zie de foto’s.

DSC_1771_sleuteloverdracht