17 februari 2012

Schoolcarnaval in Berg en Dal

De Titus Brandsmaschool in Berg en Dal hield vanmorgen haar jaarlijkse schoolcarnaval in gemeenschapshuis Kerstendal, gevolgd door een optocht door het dorp. Dit jaar is de vader van één van de schoolkinderen prins van de Berggeiten. Prins Jan 3 . Ook zijn zijn dochter,  Lisanne, had zich opgegeven voor de functie van jeugdprinses. Ze verscheen vandaag, als page gekleed en dat zette iedereen in eerste instantie op het verkeerde been. Deze nieuwe page- pakjes had de school cadeau gekregen van de Berggeiten!. Maar tot ieders verbazing was Lisanne Janssen geen page, maar werd ze toch prinses. Zoheeft Berg en Dal een vader en dochter als carnavalsprins en jeugdcarnavalsprinses. En de nieuwe prinses heeft dit jaar voor het eerst  niet alleen 2 adjudanten maar ook nog 3 pages!  De adjudanten zijn: Koen en Noah en de pages  Luna, Cindy en Rachella. Het werd een supergezellig schoolcarnaval met optocht , mede door door Prins Jan de 3e en zijn eigen jeugdprinses Lisanne. De optocht wordt elk jaar  beter. De Kerstendalseweg was volop versierd en de bewoners stonden massaal aan de straat om de optocht te onthalen.  Zie de foto’s van Onno Swart.
OAS1__19_Berg_en_Dal_