17 februari 2012

Automobiliste botst op oplegger in Leuth

Een 90 jarige automobiliste uit Millingen aan de Rijn botste vrijdagmorgen met haar auto in een bocht van de Kapitteldijk te Leuth, nabij “De Snap” tegen de zijkant van een trekker met oplegger, waardoor haar auto zwaar beschadigd raakte. Omdat er sprake zou zijn van een beknelling, werden zowel de brandweer van Ubbergen als die van Millingen aan de Rijn (ze behoren samen tot de MUG brandweer) gewaarschuwd, doch ter plaatse hoefden de brandweermensen niet in te grijpen. Personeel van de ammbulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer en de verwondingen leken mee te vallen. Ze is voor onderzoek naar het Canisius-Wilhelminaziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De Kapittelijk is enige tijd voor het verkeer afgesloten geweest, waarbij het verkeer via Erlecom werd omgeleid. zie de foto’s.
DSC_1161_aanrijding_Leuth